Tablă prefălțuită Novatik CLICK SILENT

Novatik METAL CLICK SILENT reprezintă o soluție simplă și rentabilă pentru îmbunătățirea acusticii construcțiilor. Tabla prefălțuită Novatik METAL CLICK SILENT este îmbunătățita din punct de vedere al izolației fonice cu o membrană absorbantă autoadezivă proiectată pentru construcțiile metalice. Aceasta reduce zgomotul de ploaie și oferă o absorbție maximă a sunetului de bandă largă dintr-o incintă. Membrana de pe Novatik METAL CLICK SILENT funcționează ca un strat de izolație pentru zgomotul produs de ploaie.

Tabla prefălțuită Novatik METAL CLICK SILENT este produsă din oțel prevopsit în trei variante de acoperire:

Novatik METAL CLICK SILENT Mat: oțel cu strat de protecție de ZnMg 120 g/mp, cu acoperire Polyester Mat 35 de microni și protecție de lack polyester pe fața inferioară a țiglei de 10 microni. Aliajul ZnMg este foarte stabil în condiții de ceață salină și asigură o protecție sporită la coroziune (atât pentru suprafața foii cât și pentru marginile de tăiere sau găuri). Protecția oferită de acoperirea de ZnMg asigură un înalt grad de rezistență la coroziune în diferite climate de exploatare. Garanție estetică: 15 ani. Garanție tehnică: 25 de ani.

Novatik METAL CLICK SILENT High Coat: oțel cu strat de protecție de Zn 275g/mp, cu acoperire Polyurethan-Polyamid 50 de microni și protecție de lack polyester de 10 microni pe fața inferioară a țiglei. Acoperirea High Coat oferă o protecție excelentă la coroziune (RC4), rezistență sporită la zgârieturi și razele UV (RUV4). Acoperirea HIGH COAT beneficiază de 20 de ani garanție estetică si 40 de ani garanție tehnică.

Novatik METAL CLICK SILENT Frost: otel cu strat de protecție de Zn 275g/mp, cu acoperire Polyurethan minim 60 microni și protecție Epoxid minim 7 microni pe fața inferioară a țiglei. Acoperirea FROST conferă durabilitate si rezistență sporită la zgârieturi și beneficiază de 20 de ani garanție estetică si 40 de ani garanție tehnică.

Gamă de culori

CLICK/CLICK S MAT

RAL8004 Cărămiziu

RAL3009 Roșu

RAL8017 Maro

RAL7016 Gri

RAL9005 Negru

RAL8019 Maro

CLICK/CLICK S HIGH COAT

RAL7016
Gri

RAL9005
Negru

CLICK/CLICK S MAT

RAL7016
Gri

RAL9005
Negru

*Culorile pot fi reprezentate diferit de la un ecran la altul. Pentru siguranţă cereţi paletarul de culori de la reprezentantul Novatik.

Solicita ofertă

Completați formularul și veți fi contactat in cel mai scurt timp.