Cine suntem?

TINU HOUSE ART SRL - Cel mai mare distribuitor Bilka din țară

Tinu House Art – Suntem o firmă specializată în producția și dezvoltarea sistemelor complete de acoperiș. Avem o vastă experiență în domeniul acoperișurilor și mereu dorim să oferim o manoperă excelentă. De la înființarea noastră am muncit din greu să ne creăm o reputație bună în calitate de meseriași în acoperișuri.

Oferim clienților noștri cele mai bune prețuri pentru o calitate la superlativ. Lucrăm doar cu produse calitative de la BILKA.

Datorită echipei noastre experimentate, lucrăm rapid fară a face rabat de la calitatea rezultatului final, un acoperiș durabil, rezistent și bine executat.

Compania noastră vă oferă servicii de reparații acoperiș, montaj acoperiș, înlocuire acoperiș, hidroizolații, dulgherie, jgheaburi și burlane, execuție terase, montaj ferestre Velux, montaj dolii, montaj sisteme pluviale, montaj parazăpezi și multe alte accesorii.

Vă garantăm calitate absolută și cel mai corect preț în concordanță cu bugetul dumneavoastră

Tinu House Art
ISTORIA BILKA

Suntem Distribuitori BILKA

Suntem parteneri și distribuitori de produse BILKA, cea mai mare fabrică de acoperișuri din Europa de Est.

“Nu știm cum va fi peste 60 de ani, dar un lucru e sigur: acoperișul BILKA – tot ca acum va arăta!”

BILKA este o companie specializată în producția și dezvoltarea de sisteme complete pentru acoperișuri (țiglă metalică, sistem pluvial și accesorii) pentru construcții rezidențiale și industriale. BILKA înregistrează vânzări record an de an. În 15 ani de activitate BILKA a acoperit peste 635.000 de case. În 2022, 1 din 4 acoperișuri comercializate în România a fost marca BILKA.

300+

Peste 300 variante de acoperiș

30

Garanție până la 30 ani

635k

Cel mai mare producător de acoperișuri

25+

Gamă variată de culori

Garanția

Calitatea produsului final depinde în primul rând de materialele folosite la realizarea lui, astfel trebuie acordată atenție maximă alegerii acestor materiale.

La sistemele de acoperiș și tabla cutată cu suprafața poliesterică, fabricate de BILKA, se acordă 10 ani de garanție pentru caracteristicile de culoare și coroziune. Această perioadă este garantată și de combinatele producătoare de materie primă.